QMG OSTAA LVI-URAKOITSIJA MOVITEKIN

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) ostaa 90 prosentin osuuden Movitek Oy:stä, joka on Pohjois-Suomen johtavia talotekniikkaurakoitsijoita. Kauppa luo Movitekille uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistaa QMG:n markkina-asemaa alueella, toteavat Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen ja QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

Liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin LVI-urakoitsijana Pohjois-Suomessa tunnettu Movitek siirtyy QMG-konsernin omistukseen. Oulussa sijaitsevan Movitekin lisäksi kauppaan kuuluu tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomi Tampereella. Yhtiöiden liikevaihto yltää 31.3.2018 päättyvällä tilikaudella noin 18 miljoonaan euroon ja ne työllistävät noin 60 talotekniikan ammattilaista.

QMG:lle vahvistusta Pohjois-Suomeen

– Olemme tyytyväisiä saadessamme Movitekin mukaan QMG:n yrittäjien joukkoon. Heidän vahva asemansa LVI-urakoinnissa täydentää palveluitamme Pohjois-Suomessa, sillä entuudestaan konserniin kuuluu merkittävä kajaanilainen sähköurakoitsija Paikallis-Sähkö. Nyt tarjoamme erittäin kattavaa palvelua Oulun eteläpuolelta aina Ylä-Lappiin saakka, QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

– Urakkakohteitamme ja toimialueemme laajuutta kuvaavat hyvin muun muassa kauppakeskus Valkea ja Kiinteistö Oy Oulun Alasintien toimitilarakennus, Raahen Antinkankaan koulu, Rovaniemen Prisman laajennus ja Kilpisjärven monitoimitalo, Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen sanoo.

Kaikki omistajat ja henkilöstö jatkavat tehtävissään

Movitek Oy:n perustajat Mikko Moilanen, Ilkka Rousu ja Matti Viitala sekä tytäryhtiö Movitek Etelä-Suomen osakkaat Marko Sillman ja Mika Sillman myyvät yrityksensä QMG:n omistukseen 90-prosenttisesti. Kaikki osakkaat jatkavat tehtävissään sekä vähemmistöosakkaina Movitekin yhtiöissä ja QMG-konsernissa. Kaikki työntekijät jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

– Omistajapohjan laajennuksella saamme lisäeväitä kasvuun ja yrityksen kehittämiseen. Kilpailukykymme kaikenkokoisista urakoista kasvaa ja palveluvalikoimamme laajenee. Meille on lisäksi tärkeää, että pystymme säilyttämään oman yrityskulttuurimme ja tarjoamaan henkilöstölle entistä laajemman ammatillisesti kunnianhimoisen ympäristön, Mikko Moilanen kertoo kaupan taustoista.

Uusimmat artikkelit

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa Linnanmaalla.

Movitek mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa LVI-urakoitsijan roolissa. Nokian uudet toimitilat kattavat tuotekehitys-, toimisto-…

Movitek toimi LVI-uakoitsijana Technopolis Oulun Ydinkeskustan kampuksen saneerauksessa.

Technopolis ja Movitek: LVI-projekteissa rakentuu myös luottamus

Toimitilojen asiantuntija Technopolis sai alkunsa 1980-luvulla Oulun legendaarisesta Teknologiakylästä, ja nykyään se toimii jo kuudessa…

Movitek vahvassa myötätuulessa – tilauskanta ulottuu vuoteen 2025

Movitek on varmistanut alueen liike-, teollisuus- sekä julkisen sektorin rakennusten LVI-projekteista töitä, joita ulottuu lähes…