Vaativien kohteiden LVI-urakoitsija Pohjois-Suomessa

Movitek on pohjoissuomalainen LVI-urakoitsija, jonka projektit sijoittuvat Oulun lisäksi Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin. Sitoudumme laajoihin ja vaativiin LVI-projekteihin, ja osaamisemme ulottuu rakentamisen kaikkiin vaiheisiin – pohjaviemäreistä ilmanvaihdon säätöön.

Teollisuuskohde Movitek Teollisuuskohde Movitek

Teollisuuden, toimitalojen ja julkisen sektorin kohteita

LVI-ammattilaisina olemme vaativien projektien läpiviejiä. Laaja kokemuksemme teollisuuden, toimitilarakentamisen sekä julkisen sektorin kiinteistöjen LVI-ratkaisuista antaa eväät suunnitteluohjaukseen, projektien toteuttamiseen ja ongelmanratkaisuun. Jokaisessa projektissa tulee vastaan totuuden hetkiä, jolloin asentajien ja työnjohdon ammattiosaaminen punnitaan. Meiltä sitä löytyy.

Pohjois-Suomen parasta LVI-osaamista

Movitekin johto ja toimihenkilöt muodostavat tehokkaan yhdistelmän kokemusta ja raikasta osaamista. Arvostamme mahdollisuuksia saada osoittaa alueen parasta vastuunottoa. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme koostuu onnistuneiden projektien läpiviejistä, jotka vaativat ammattiylpeää huippusuoritusta niin omilta asentajilta kuin kumppaneiltakin.

Keskeisiä kohteita viime vuosilta ovat muun muassa Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) sädehoitoyksikkö, Oulussa perustetun Technopoliksen lukuisat toimistorakennukset, Pohjois-Suomen koulut ja oppilaitokset sekä vähittäiskaupan modernit rakennukset ja kauppakeskukset – sekä joukko teollisuuden tuotantolaitosten ja tuotekehityksen huipputiloja.

Movitekilaiset pitävät monipuolisista ja haastavista projekteista. Tällä tavalla meillä on avainrooli pohjoisen rakentamisessa.

Työpaikat

TULE MEILLE TÖIHIN

Tarjoamme alan mielenkiintoisimmat työpaikat Pohjois-Suomen alueella.