Palvelut

Movitek on laaja-alaisesti palveleva LVI-urakoitsija. Toteutamme uudisrakennusten ja saneerauskohteiden LVI-urakat suunnitteluohjauksesta valmistumiseen asti. Tämän lisäksi tarjoamme myös huoltopalveluita.

KVR-urakointina, ja siinä tukena on vahva suunnitteluohjauksemme. Linjasaneeraus tai putkiremontti on jokaisella rakennuksella edessään jossakin vaiheessa. Movitek hoitaa myös ne ammattitaidolla.

Movitekilla on oma verstas, jossa on monipuolinen laitteisto IV-kanttikanavien ja osien valmistukseen. Vahvalla ammattitaidolla pystymme toteuttamaan haastavatkin kanavoinnit ja muoto-osat, mikä vahvistaa projektien läpivientiä. Kädentaito on meillä kunniassaan.

Energiatehokkuuden parantamiseksi olemme jo pitkään toteuttaneet asiakkaillemme maalämpö- ja hybridienergiaratkaisuja. Niillä parannetaan liikekiinteistöjen ja toimitilojen hiilijalanjälkeä eli kilpailukykyä kiinteistömarkkinoilla.

LVI-urakointi

LVI-urakointi on Movitekin keskeistä palvelualuetta, joka kattaa sekä putki- että ilmanvaihtourakat. Olemme aktiivisesti mukana sekä suunnittelunohjauksessa että toteuttamassa LVI-projekteja. Projektipäälliköiden vahva sitoutuminen asiakkaan tavoitteisiin varmistaa onnistumiset.

Movitek tunnetaan vaativien LVI-urakoinnin projektien osaajana. Olemme keskeisessä roolissa teollisuusyritysten, toimitilojen omistajien sekä kuntien ja julkisen sektorin hankkeissa. Meille on tärkeää paitsi korkean ammattitaidon LVI-urakointi, myös hankkeisiin liittyvä turvallisuus ja luottamuksellisuus.

LVI-urakan tavoitteena voi olla energiatehokkuus, energiansäästö, parempi sisäilma tai lämmön talteenotto. Tai kaikki nämä yhtä aikaa.

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa Linnanmaalla.

LVI-saneeraus

Toimitilojen ja muiden rakennusten käyttäjien tarpeet muuttuvat. Myös tekniikka kaipaa uudistamista sekä kulumisen että muun muassa energiatehokkuuden takia. Movitekin tekemät LVI-saneeraukset päivittävät rakennuksen toimivuutta ja parantavat sen kustannustehokkuutta ja hiilijalanjälkeä.

Korjausrakentaminen eroaa uudisrakentamisesta monella tavalla. Muun muassa lämmitysmuotojen eri vaihtoehdot arvioidaan saneerausprojekteissa huolellisesti.

LVI-huollot

Movitek on vahvan asiantuntemuksensa ansiosta pätevä LVI-huollon korjausprojektien toteuttaja. Teollisuuden, vähittäiskaupan ja julkisen sektorin kiinteistöt tarvitsevat aika ajoin päivitystä ja huoltoa.

Energiansäästön ja energiatehokkuuden lisäksi tavoitteina on usein putkirikkojen ja putkivuotojen välttäminen. Huolloissa voidaan tarkistaa myös pumppujen ja vesikalusteiden kuntoa.

Movitek keskittyy suunnitelmallisiin huoltohankkeisiin. Tarjoamme pikahuoltoa vain sopimusasiakkaillemme. 

LVI-eristys

Energiatehokkuutta ja energiansäästöä voidaan lisätä myös putkieristyksillä. LVI-eristys on myös tärkeä keino, kun halutaan minimoida lämmönhukkaa.

Pyydä tarjousta kiinteistösi LVI-erityksistä.

IV-urakointi

IV-urakointi on tärkeä osa monen teollisuus-, liike- tai julkisen sektorin kiinteistön rakentamista tai saneeraamista. Rakennuksen ominaisuuksien mukainen ilmanvaihto varmistaa hyvän sisäilman ja työympäristön.

Movitekin erityistä osaamisaluetta ovat ilmastoinnin säätö ja laitekorjaukset. Movitek myös tukee IV-urakointiaan omalla ilmanvaihtokanavien valmistuksella. IV-kanavien muoto-osien valmistus on korkeatasoista peltisepäntyötä, joka vaatii plasmaleikkurin sekä monipuolisen arsenaalin työstökoneita ja -laitteita. Nämä löytyvät Movitekin verstaalta.

IV-koneiden määräaikaishuollot varmistavat laitteiden toiminnan. Movitek toteuttaa IV-koneiden huoltoja kaikille tuotemerkeille.

ESIVALMISTUS

Suurissa LVI-projekteissa myös putkien esivalmistus on tärkeä projekteja tukeva vahvuus. Tarjoamme mielellään suurissa projekteissa esivalmistusta asiakkaan tontilla – siirrettävässä tuotantoteltassa – jolloin projektin eteneminen halutussa tahdissa helpottuu.
Kun valmistelet rakennusprojektia, ota tämä mahdollisuus huomioon.

Maalämpö- ja hybridi­ratkaisut

Movitekilla on pitkä kokemus maalämpö-, lämpöpumppu- ja hybridilämmitysjärjestelmien asennuksista.

Rakennukset ovat yhteiskunnan merkittävimpiä energian kuluttajia. Siksi energiatehokkuus ja energiansäästö vaativat monipuolista maalämmön, lämpöpumppujen sekä hybridijärjestelmien asennusosaamista.

Maalämpöprojekteissa on tärkeää suunnitella maalämpökaivojen määrä ja sijainti rakennuksen energiatarpeen mukaan.

Kysy Movitekin arviota hankkeesi energiaratkaisujen asennuksista.

verstaallamme valmistuu ilmanvaihtokoneiden erikoisosat

Valmistamme verstaalla asiakkaidemme ja työmaidemme tarpeisiin IV-kanttikanavia ja -erikoisosia, IV-koneiden kammioita sekä erilaisia muutososia.