Tiina Lähteenmäki vahvistaa Movitekin suunnittelunohjausta ja projektinjohtoa

Tiina Lähteenmäki

Konetekniikan ja talotekniikan insinööri Tiina Lähteenmäki aloitti Movitekilla Oulussa projektipäällikön tehtävissä 1.6.2023. Hän työskenteli aiemmin suunnittelu- ja konsultointitalo Swecolla, joten hän tuo mukanaan mielenkiintoista kokemusta. Movitekilla Tiinaa kiinnosti mahdollisuus monipuolisempaan työnkuvaan ja mahdollisuus vaikuttaa projekteihin suoraan myös työmailla.

– Suunnittelutoimiston työ on hienoa, mutta kaipasin vielä laaja-alaisempaa kokemusta ja vastuuta. Haluan suunnittelun lisäksi ratkaista käytännön haasteita ja päästä lähemmäs konkreettista rakentamista – tehdä yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa myös siellä. 

Movitekilla on hyvä tilauskanta se tähtää markkinaosuutensa kasvattamiseen, kun teollisuuden investoinnit ovat kasvussa Pohjois-Pohjanmaalla.

– Meillä on erittäin kiinnostavia projekteja työn alla. Movitek on pienempi yritys, mutta toisaalta osa QMG-konsernia ja pohjoismaista Nimlas Groupia, joten suuren yrityksen näkymät tulevat sitä kautta.

Etelä-Suomesta kotoisin oleva Tiina muutti Ouluun reilu kymmenen vuotta sitten. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat sekä moottoripyöräily että polkupyöräily. Tehokkaana ajankäyttäjänä hän jatkaa työn ohessa talotekniikassa ylemmän amk-tutkinnon opintoja.

Uusimmat artikkelit

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa Linnanmaalla.

Movitek mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa LVI-urakoitsijan roolissa. Nokian uudet toimitilat kattavat tuotekehitys-, toimisto-…

Movitek toimi LVI-uakoitsijana Technopolis Oulun Ydinkeskustan kampuksen saneerauksessa.

Technopolis ja Movitek: LVI-projekteissa rakentuu myös luottamus

Toimitilojen asiantuntija Technopolis sai alkunsa 1980-luvulla Oulun legendaarisesta Teknologiakylästä, ja nykyään se toimii jo kuudessa…

Movitek vahvassa myötätuulessa – tilauskanta ulottuu vuoteen 2025

Movitek on varmistanut alueen liike-, teollisuus- sekä julkisen sektorin rakennusten LVI-projekteista töitä, joita ulottuu lähes…