IV-erikois­osat Movitekin verstaalta

Movitekin vahvuuksiin LVI-urakoitsijana kuuluu IV-osia valmistava verstas Oulussa. 
Valmistamme verstaalla asiakkaidemme ja työmaidemme tarpeisiin IV-kanttikanavia ja -erikoisosia, IV-koneiden kammioita sekä erilaisia muutososia.

Usein teollisuus-, toimitila- ja asuinrakennusten LVI-projekteissa tulee vastaan tilanteita, että suunniteltu tila tai ilmanvaihtoratkaisu vaatiikin erikoisratkaisuja. Kun kanavatoimittajien vakiotuotteita pitää täydentää, Movitekin verstaalta ne syntyvät tarkasti ja taitavasti.

Ammattitaitoa ja joustavaa palvelua

Verstaamme periaatteita ovat vahva peltiseppäosaaminen, hyvä konekanta, korkea palvelukyky, monipuolinen oma raaka-ainevarasto sekä tarvittaessa kuljetukset suoraan työmaille omalla kuorma-autollamme.

IV-osien valmistuksessa ammattitaitoista varmuutta antaa se, että Movitek on Pohjois-Suomen johtavia LVI-urakoitsijoita. Tunnemme erilaiset projektit ja rakennukset sekä niiden vaatimukset ilmanvaihdolle.

Verstaan monipuolinen konekanta mahdollistaa vaativienkin IV-osien valmistamisen, esimerkiksi plasmaleikkuria tarvitaan usein. Alta pääset katsomaan videon plasman käytöstä.

Katso video plasmaleikkurin käytöstä Movitekin verstaalla

Palvelumme

Tutustu muihin palveluihimme

Toteutamme uudisrakennusten ja saneerauskohteiden LVI-urakat suunnitteluohjauksesta valmistumiseen asti.

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa Linnanmaalla. Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa Linnanmaalla.